Rackets

Als distributeur en vertegenwoordiger in Nederland en België van de grootste online padel webshop van Europa, Padel Nuestro, kunnen JustPadel.nl en Padelschool Jaspers bijna alle rackets leveren. We promoten actief de A-merken SIUX, WingPadel en VISION. Op de banen van TennisClub Tilburg kun je de rackets eerst testen voordat je tot aanschaf overgaat. Uit ervaring is gebleken dat het gevoel dat je met een racket hebt zeer persoonlijk is.

Distributeur van Padel Nuestro

Koop de beste rackets gewoon bij JustPadel.nl, de Nederlandse vertegenwoordiger van Padel Nuestro.

SIUX, WingPadel & VISION

JustPadel.nl en Padelschool Jaspers promoten actief de A-merken SIUX, WingPadel en VISION.

Testen voor aankoop

Op de banen van TennisClub Tilburg kun je de rackets uitproberen voor aanschaf.

Padelrackets

Online een padelracket kopen kan lastig zijn. Bij JustPadel.nl kunnen rackets altijd eerst uitgeprobeerd worden op de banen van TennisClub Tilburg. In het assortiment rackets zitten genoeg opties voor beginnende tot ver professioneel spelende padelspelers. 

Padelrackets hebben veel weg van een racket voor beach tennis. Echter zijn padelrackets gemaakt van graphite en fiberglass, eventueel aangevuld met titanium, kevlar of carbon. Dankzij deze materialen worden te trillingen tijdens het slaan geabsorbeerd en kun je lang doorspelen. Padelrackets zijn lastiger te repareren dan tennisrackets, dus ga vooral voor een duurzaam racket.

Een padelracket is doorgaans 3,8 centimeter dik, maximaal 45,5 centimeter lang en maximaal 26 centimeter breed. Ze wegen tussen de 320 en 380 gram. Hoe zwaarder het racket, hoe makkelijker je hard kunt slaan, maar hoe minder manoeuvreerbaar het is. 

De vorm van het blad kan rond, als een diamant of hybride zijn. Een rond padelracket heeft een grote sweet spot, het punt waarop je de bal goed kunt raken, wat geschikt is voor zowel beginnende als technische spelers met een defensieve speelstijl. Een padelracket in de vorm van een diamant is juist geschikt voor een aanvallende speelstijl. De hybride vorm zit hier tussenin, doordat het geschikt is voor technische spelers met aanvallende intenties.  

Heb jij een nieuw padelracket nodig?

Alle padelrackets en -toebehoren worden binnenkort verkocht via een externe website. Je kunt voor nu rackets via onderstaand formulier meteen bestellen of een aanvraag doen om een (aantal) racket(s) uit te proberen.

Vragen? Stuur een mail naar jaspersrob@justpadel.nl.

Bestel een padelracket

Het productoverzicht kun je voor nu opvragen bij Rob Jaspers via jaspersrob@justpadel.nl.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Racket(s) *
Opmerkingen *