Training lockdown

Nederland zit vanaf 14 december 2020 tot en met 19 januari 2021 in Lockdown. Hierdoor is het niet meer mogelijk om met 4 personen te padellen. Daarom biedt Justpadel privé of duo trainingen aan tijdens deze tijd. 

In een privé of duo training heb je meer aandacht van de trainer en sla je meer ballen. Met behulp van deze trainingen kunnen we je die betere bandeja leren of bijvoorbeeld een bajada. Deze training is ook bedoeld als je tóch graag blijft sporten in deze tijd van veel thuis zijn. Hiermee kan je eventjes de deur uit en blijf je toch nog sportief. 

Kortom deze lessen zijn voor iedereen bedoeld die lekker wilt blijven padellen en daarmee ook vooruitgang wil realiseren. Het aantal lessen wordt onderling afgesproken. Wij zijn beschikbaar in de kerstvakantie zowel overdags als in de avond. Hierbij heeft de voorkeur overdag in verband met de baanbezetting bij TCT. 

Vul het formulier in of neem contact op met Bart via 0620770601. Hierna wijzen we een beschikbare trainer toe en plannen we de les(sen). 

De trainers

  • Rob Jaspers
  • Bart van Opstal
  • Bram Rutten 

Leren padellen van top spelers

Alle trainers spelen zelf op hoog niveau padel.

Interactief trainingsplan

Bepaal zelf een onderwerp van de training of laat de trainer dat doen op basis van wat hij ziet.