Training

Padelschool Jaspers biedt een volledig padel trainingsprogramma aan bij verschillende clubs namelijk: Tennisclub Tilburg, Padelclub 360 Alphen en TC Gilze. Zowel leden als niet-leden kunnen hier komen trainen. De trainingen worden op ieder niveau verzorgd, zowel overdag als ‘s avonds, waarbij rekening wordt gehouden met beschikbaarheid, leeftijd en niveau. Tijdens de trainingen werken we professioneel en doelgericht, en proberen we onze passie en toewijding voor padel over te dragen. Zo behaal jij zo snel mogelijk het gewenste resultaat!


Gecertificeerd padel trainer

Rob Jaspers geeft sinds 2016 les bij diverse verenigingen en is docent padeltrainer voor de KNLTB.

Technisch en tactisch leren padellen

Padelspelers worden zo getraind dat ze zelf lessen zouden kunnen geven, op technisch en tactisch gebied.

Trainingssoorten voor iedere speler

Kies jouw favoriete training: basis, gevorderd/wedstrijd, topklasse of individueel/in duo.

Hoofdtrainer: Rob Jaspers

Rob Jaspers is een ervaren padeltrainer die zelf die al sinds 2009 padel speelt. Hij speelt zelf padel op topklasse niveau en gaat regelmatig naar Spanje om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van trainingsmethoden, maar ook om aan zijn eigen niveau te werken. Hierbij wordt samengewerkt met Idoia Martin, WPT-speelster en coach van het Spaanse jeugdteam.

Rob is gecertificeerd padeltrainer en geeft sinds 2016 les bij verschillende verenigingen. Tevens is hij docent padeltrainer voor de KNLTB. Hij verzorgt hiervoor de padeltrainersopleiding voor tennisleraren. Daarnaast was hij ook de teammanager/coach van het KNLTB Nederlands padel nations team.

De ambitie van Rob is om padelspelers zo te trainen dat ze het spel zo goed begrijpen dat ze zelf les zouden kunnen gaan geven. Technisch leert hij de spelers wat een goede techniek is, waarom die goed is en hoe de bestaande techniek verbeterd kan worden. Tactisch leert hij in welke situatie welke positie gekozen moet worden, waarom dat zo is en hoe er gebruik kan worden gemaakt van een situatie waarin de tegenstander dat niet doet. 

CONTACT PERSOON TRAININGEN: BART VAN OPSTAL

Bart coördineert de padelschool en is daarmee centraal contactpunt voor alle locaties. Bart is te bereiken via 0620770601 of stuur een mail naar training@justpadel.nl

Soorten padeltraining

Bij Padelschool Jaspers kun je kiezen uit diverse soorten trainingen. Weet je niet goed welke training past bij jou wensen? Stuur dan een mail naar jaspersrob@justpadel.nl.

Basis training

Bij deze training ligt de nadruk op (padelspecifieke) techniek, het leren omgaan met de wanden en basistactiek.

Gevorderd / wedstrijd training

Bij deze training wordt er iets minder focus gelegd op de techniek, en krijg je juist meer tactische oefeningen waarbij standaard spelsituaties worden geoefend.

Topklasse training

Bij deze training oefen je veel spelsituaties en krijg je hierbij gedetailleerde aanwijzingen.

Individuele / Duo training

Wil je alleen of samen heel specifiek en intensief werken aan bepaalde onderdelen van het spel? Bij deze training wordt je razendsnel beter in een aantal aspecten, zoals specifieke padelslagen als de bandeja en de vibora.

Just Padel - Training